stagiairVoor seizoen 2019 zijn wij op zoek naar enthousiaste, creatieve en vrolijke studenten. Een stage op Camping Buitenlust betekend een geweldige zomer in een bosrijke omgeving, de kans om met grote mate van vrijheid je creatieve eigenschappen te uiten en werken binnen een gezellig kleinschalig team.

 

 

Bedrijfsinformatie
Camping Buitenlust ligt in het Noord Brabantse Alphen. Met grote trekpleisters als de Chaamse Bossen en steden als Breda, Tilburg en Baarle Nassau is het een mooie toeristische omgeving. Onze camping heeft 200 vaste jaarplaatsen, 30 seizoensplaatsen en daarnaast diverse toeristische plaatsen en verhuuraccommodaties zoals trekkershutten en stacaravans.

Wat zoeken we
We zijn opzoek naar enthousiaste, creatieve en zelfstandige stagiaires die tijdens komend zomerseizoen inzetbaar zijn in de receptie en diverse activiteiten verzorgen op het gebied van animatie voor onze gasten. Je neemt graag verantwoording en streeft naar de perfecte indruk naar de gast toe. De werktijden zijn wisselend dus flexibiliteit en doorzettingsvermogen is zeker noodzakelijk. Ook ‘s avonds verwachten we immers de zelfde glimlach.

Wat bieden we je
Een kans tot ontwikkelen en veel te leren in een informeel team. We zijn een officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk) en bieden je persoonlijke begeleiding door een van onze medewerkers. We betalen een stagevergoeding van 65,00 – 75,00 bruto per week (fulltime, afhankelijk van je stageduur) en bieden kosteloos onderdak op onze camping zodat je niet iedere dag op en neer naar huis moet. Voor frontoffice gedeelte krijg je een training op onze zuster-camping en leren we je alle ins en outs van de frontoffice. Zo staan we garant om je stage optimaal te laten slagen.

Periode
Minimaal 300 uur, bij voorkeur in de maanden juni, juli en augustus.

Wil jij solliciteren naar een stageplaats op onze camping?
Mail dan je motivatie met CV naar info@campingbuitenlust.nl en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie kan je uiteraard ook mailen naar bovenstaand mail adres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.