02Temidden van de prachtige uitgestrekte Chaamse bossen ligt camping “Buitenlust”, een gemoedelijke familiecamping waar u kunt genieten van rust, ruimte en de Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid.
Bij een verblijf op onze camping kunt u die typische Brabantse sfeer van nabij meemaken.
Camping “Buitenlust” is verdeeld in kleine terreintjes, waartussen aanplant is geplaatst, zodat u het idee krijgt op een kleine camping met een aantal vrienden te kamperen.

De Brabantse gemeente Alphen-Chaam bestaat uit de dorpen Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Bavel AC en Ulvenhout AC. Gastvrije, gezellige plaatsen met ieder een eigen karakter. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van toerisme en recreatie binnen deze dorpen.
Alphen-Chaam biedt u rust, ruimte en natuur. De gemeente is 26 juni 2010 Cittaslow gecertificeerd.
Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.
Zomer, herfst, winter of lente; Alphen-Chaam is in elk seizoen even boeiend en mooi. Ontdek dat een verblijf in Alphen-Chaam meer dan de moeite waard is!
Camping “Buitenlust” biedt u vele mogelijkheden om eens heerlijk te ontspannen in dit mooie deel van Brabant met zijn historische dorpjes en prachtige natuurgebieden waar u al wandelend of fietsend van kunt genieten.

Tenten of caravans worden geplaatst aan de buitenkant van deze kleine en intieme terreintjes, zodat het gehele binnenterrein vrij blijft voor sport en spel.

Camping Buitenlust bied kampeergelegenheid voor jaarplaatsen, seizoenplaatsen en korte vakanties.
In 2014 wordt een nieuw kort verblijf veld ontwikkeld met plaats voor campers, caravans, tenten en blokhutten.

Huisdieren (kleine honden en katten) zijn welkom op camping Buitenlust.

Tevens hebben wij twee 2 (luxe) persoons en 2 4 persoons trekkershutten in de verhuur en 3 sta-caravans en 4 paardenstallen