Trekkershutten zijn bijzonder geschikt als onderkomen voor iedereen die graag rondtrekt in een bepaald gebied, op de fiets, te voet of met de auto. U hoeft niet veel bagage mee te nemen, want het meeste dat de reiziger nodig heeft, is aanwezig in de hut. Hierbij moet u denken aan tenminste een goed bed, hoofdkussens, een fornuis, zitgelegenheid, licht en elektriciteit.
De Comfort- en de Plushutten bieden extra voorzieningen. De accommodatie is voorzien van gratis WiFi.

Op Camping Buitenlust is een Standaard en een Plus hut aanwezig.

Trekkershut Plus
De Trekkershut Plus (18 m2) heeft dezelfde basisinventaris als de Standaard, met het verschil een compleet ingerichte keuken met een koelkast en een televisie. U hoeft bij deze hut dus geen eigen kookgerei en servies mee te nemen. Ook in deze hut zitten geen sanitaire voorzieningen. U kunt hiervoor terecht in het sanitairgebouw van de camping.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuuraccommodaties.

Online reserveren
Heeft u interesse in het reserveren van een trekkershut dan kunt u deze zelf online reserveren.
Via het reservering systeem hieronder kunt u in paar eenvoudige stappen de reservering maken.
Als u online de reservering maakt betaald u geen reserveringskosten.

Wilt u dat wij de reservering voor u inboeken dan kunt u een mail sturen met hierbij de volgende gegevens:
Wat wilt u resererveren, voor welke periode, uw n.a.w. gegevens, uw geboortedatum, met hoeveel personen u komt en de namen en de geboortedata van uw medereizigers.
Indien u ervoor kiest dat wij de reservering voor u in orde maken dan betaald u € 5,00 reserveringskosten per accommodatie.